Rólunk

RÓLUNK

A Special Effects Media segít eligazodni az online video világában tartalom tulajdonosok, és tartalom előállítók számára, együttműködve a hirdetői oldallal és live streaming szolgáltatásokat biztosít eseményekhez.

KIK VAGYUNK

A Special Effects Media alapítói Müller Péter és Szabó Gergő

rolunk-szabo-gergo

Gergő digitális média és online video szakértő. Több mint 11 éves nemzetközi tapasztalatát olyan prémium szórakoztatipari tartalomtulajdonos cégeknél szerezte Budapesten és Londonban, mint az HBO, a The Walt Disney Company és a Sony Pictures Entertainment.

YouTube Certified Badge

rolunk-muller-peter

Péter befektető, üzletember, vállalkozó, a Special Effects International és a Special Effects Media tulajdonosa, nemzetközi méretekben működő vállalkozásait építi és üzemelteti.

rolunk-viki

Viki az egyik legsikeresebb magyar női gamer videós, míg a vlogcsatornájára főleg Trónok Harca videókat és utazós vlogokat tölt fel, mindenféle egyéb személyes tartalommal megspékelve. Viki a Special Effects Media-nál YouTube Specialista.

YouTube Certified Badge

tamasTamás a közösségi média szakértőjeként dolgozott több éven keresztül, majd a digitális zenei piacon szerzett komoly tapasztalatot. Átfogó tartalomkezelői és optimalizálási ismereteivel a Special Effects Media partnereit segíti, mint YouTube Specialista.

YouTube Certified Badge

BENKŐ LILLA

Lilla a Special Effects Media első számú kampány menedzsere. Rendkívül jól átlátja a Youtube közeget és a tartalmi trendeket, valamint a hazai médiapiac szereplőit is. Korábban az RTL Klubnál és a Cosmopolitan szerkesztőségében szerzett média tapaszaltot. Kevesen tudják róla, de képesített sminkes is.

YouTube Certified Badge

CSUZI MARCI

Marci a Special Effects Media kreatív producere. Korábban a Marketing, a Sales és a Customer Service területeken szerzett tapasztalatot, olyan cégeknél mint a Prezi. Szabadidejében szabadúszó rendezőként valamint Youtuberként is tevékenykedik. A Hány pasi kell? című websorozat írója és rendezője, valamint cinemonkey Youtube csatorna tulajdonosa.

YouTube Certified Badge

FERENCZI SZONJA

Szoni négy évig dolgozott account managerként különböző reklámügynökségeknél, mielőtt csatlakozott a Special Effects Media csapatához. Mestere a Facebook kampányoknak és szabadidejében alapítványán keresztül kutyákat ment és keres gazdit nekik. Szoni jelenleg Account Directorként tevékenykedik a cégben.

A Special Effects Media tulajdonosa a Special Effects International, egy 30 éves audio-vizuál és esemény gyártó cég valamint a Centrál Médiacsoport.

HOZZÁÁLLÁSUNK

A lehető legmagasabb minőségre törekszünk mind produkciós mind ügyfélkiszolgálási téren. A tőlünk telhető legjobb nyújtása nálunk a minimum. Minőségben, pontosságban és megbízhatóságban hiszünk.