VIDEO WORKS. LET US MAKE IT WORK FOR YOU

YOUTUBE-CONSULTING-MANAGEMENT

JOGKEZELÉS ÉS TARTALOMMENEDZSMENT

HA NÖVELNI SZERETNÉD A MÁRKÁD JELENLÉTÉT YOUTUBE-ON VAGY CSAK VAN EGY ÖTLETED, AMINEK A MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED, AKKOR JÓ HELYEN JÁRSZ – ERRE AD TÖBBEK KÖZT GARANCIÁT A YOUTUBE CERTIFIED STÁTUSZUNK. LEGYEN SZÓ EGY EGYSZERI ALKALOMRÓL VAGY HOSSZÚTÁVÚ EGYÜTTMŰKÖDÉSRŐL, BESZÉLJÜNK TARTALOMSTRATÉGIÁRÓL, OPTIMALIZÁCIÓRÓL, PUBLIKÁLÁSI RENDRŐL, MÉDIAVÁSÁRLÁSRÓL, BRANDINGRŐL VAGY MÉLYREMENŐ ANALITIKÁRÓL, MI MINDENBEN ÁLLUNK ÜGYFELEINK RENDELKEZÉSÉRE. FELELNI FOGUNK A TARTALMAIDÉRT, HOGY A KÖZÖSSÉGED FOKOZATOSAN ÉPÜLHESSEN.

DIGITAL-VIDEO-PRODUCTION

VIDEÓGYÁRTÁS

EGY JÓL SIKERÜLT VIDEÓ NEM KELL, HOGY MILLIÓKBA KERÜLJÖN. SEGÍTÜNK ABBAN, HOGY A TARTALOM NARRATÍVÁJA AZOKAT AZ EMBEREKET TALÁLJA MEG, AKIKNEK VALÓBAN KÉSZÜL A VIDEÓ, ARRA A PLATFORMRA OPTIMALIZÁLVA, AMIRE MEGÁLMODTAD. LEGYEN AZ EGY MÁRKA FELÜLETÉRE SZABOTT TARTALOM, EGY KREATÍV, ÚJ FORMÁTUM MEGVALÓSÍTÁSA VAGY AKÁR VALAMELYIK SAJÁT GYÁRTÁSÚ MŰSORUNK, FORDULJ HOZZÁNK, HOGY A LEHETŐ LEGTÖBBET KIHOZHASSUK SZÁMODRA AZ ÖTLETEDBŐL! SZENVEDÉLYÜNK ÚJ, IZGALMAS TARTALMAKAT FEJLESZTENI, AKÁR HÁZON BELÜL KIDOLGOZVA, AKÁR ÜGYFÉL INPUT ALAPJÁN.

INFLUENCER-MARKETING

TARTALOMBA INTEGRÁLT KAMPÁNYOK

AZ INFLUENCEREK HATÉKONYAN SEGÍTENEK CÉLBA JUTTATNI EGY-EGY KAMPÁNY VAGY VÁLLALKOZÁS ÜZENETÉT, NÖVELIK A MÁRKAJELENLÉTET VAGY CSAK ELINDÍTANAK EGY FONTOS TÁRSADALMI BESZÉLGETÉST. SEGÍTÜNK A HIRDETÉSEK TELJESÍTMÉNY ALAPÚ MEGVALÓSÍTÁSÁBAN, AZÁLTAL, HOGY MEGTALÁLJUK A SZÁMODRA LEGMEGFELELŐBB PARTNERT, MEGALKOTJUK A KAMPÁNY LEGAPRÓBB RÉSZLETEIT IS, HA SZÜKSÉGES TELJESEN AZ ALAPOKTÓL FELÉPÍTJÜK A KREATÍV KONCEPCIÓT, ÜGYELÜNK A TARTALOM MINŐSÉGÉRE, KÖVETJÜK A NYILVÁNOS POSZTOK TELJESÍTMÉNYÉT ÉS BESZÁMOLUNK A SIKERESSÉGÜKRŐL.

A LEGKERESETTEBB YOUTUBEREK, A LEGJOBB ÖTLETEK ÉS A LEGHATÉKONYABB VIDEÓGYÁRTÁS.

A hálózatunkban elérhető

11 052 490

FELIRATKOZÓ

21 625 208 604

MEGNÉZETT PERC

3 604 201 434

VIDEÓ MEGTEKINTÉS

„WE BELIEVE IN IMPACT IN A WORLD OF CLUTTER AND EMPTY PROMISES.”

RÓLUNK

A SPECIAL EFFECTS MEDIA 2013-BAN INDULT, AZÓTA PEDIG A HAZAI LEGNAGYOBB YOUTUBE TARTALOMKEZELŐVÉ (MCN) NŐTTE KI MAGÁT: A LEGNAGYOBB MAGYAR YOUTUBE-CSATORNÁKAT JOGKEZELJÜK, TÖBBEK KÖZT A MÁR 1 MILLIÓ FELIRATKOZÓT IS ÁTLÉPŐ VIDEOMÁNIÁT ÉS PAMKUTYÁT, A 600 EZRET MEGUGRÓ UNFIELDET, ISTENES BENCÉT VAGY A SAJÁT STÚDIÓNKBAN KÉSZÜLŐ 250 EZRES SZERINTED?-ET. FŐ FÓKUSZUNKBAN A NAGYOBB, INTEGRÁLT KAMPÁNYOK ÉS A MINŐSÉGI YOUTUBE TARTALMAK VANNAK, ILLETVE SZERETNÉNK SEGÍTENI A MÁRKÁK YOUTUBE JELENLÉTÉNEK ERŐSÍTÉSÉT OPTIMALIZÁCIÓVAL, JOGKEZELÉSSEL, ILLETVE VIDEÓGYÁRTÁSSAL.

A YOUTUBE A MINDENÜNK. BÜSZKÉK VAGYUNK ARRA, HOGY YOUTUBE CERTIFIED CÉG VAGYUNK ÉS A GOOGLE MULTI-CHANNEL NETWORK PARTNERE. BÜSZKÉK VAGYUNK ARRA, HOGY PARTNEREINK SZÍNESEK, EGYEDI TÖRTÉNETEIK VANNAK, KÜLÖNBÖZŐ TÁRSADALMI HÁTTÉRREL RENDELKEZNEK ÉS FANTASZTIKUS KÖZÖSSÉGEKET ÉPÍTETTEK. BÜSZKÉK VAGYUNK ARRA, HOGY A SZÁMAINKAT ORGANIKUS ÚTON ÉRTÜK EL.
EGY VIDEÓS MŰHELY. MINDEN AMI YOUTUBE, MINDEN AMI ONLINE VIDEÓ.

ÜGYFELEINK

ÜGYFÉL VÉLEMÉNYEK

SEM_YT_ikon_v02
SEM_Fb_ikon_v02-50x50
instagram-spec0
SEM_lin_ikon_v02